sunnuntai 5. helmikuuta 2012

No jospa hiukan sais taas kuvia laitettu ;) Tänne ei ihmeitä kuulu. Kovia pakkasia pidellyt ja sisällä oltu. Mikä onkin saanut tämän äidin taas huonekauja ja huoneita vaihtelee jo monesti =D Mutta tässä nyt päivitetty versio olkkarissa =) Eteisen seinän viereen tuli uusi "penkki" Missä siis ei istuta =D JA koreissakaan ei vielä mitään. Olkkarissa on uusi pieni sohvapöytäarkku, mikä kätkee sisäänsä duplot. Ne onkin päivittäin monesti käytössä Casperilla. Kävin sitten tuolla Talous markan nettikaupassa, ja voi huokaus sanon vaan!! Voi mitä ihanuuksia, yksi kello ja tietokonepöytä vois meille kyllä muuttaa ;) Jaahas, perheen pää tuo juuri rulliksia ruuaksi, joten syömään kun vielä lämintä =) Oikein ihanaa pakkas helmikuuta kaikille ja kiitos kommenteista ja uusista lukijoistakin

7 kommenttia:

 1. Mukavaa pakkas-sunnuntaita, huomenna se jo helpottaa! =)

  VastaaPoista
 2. Sisällähän nää lähi päivät on mennyt, mutta nyt pakkanen jo helpottanut... ja vuorostaan lunta tulee taivaan täydeltä :)

  VastaaPoista
 3. Leudompaa luvassa..Mukava lapsille!

  Täytyyhän se lähteä kurkkaamaan moinen nettikauppa ;)

  Iloa ja jaksuja uuteen viikkoon.

  VastaaPoista
 4. Teillä on kyllä niin ihana koti, siellä on varmaan mukava vietellä kirpakoita pakkaspäiviä, ei ole mikään kiire ulos... :)

  VastaaPoista
 5. Taas huokaillen katselen kuvia, niin kaunista teillä <3 Nojatuoli on muutes ison näköinen! Varmaan aika kiva lekotella... Mäkin tahdon=)

  VastaaPoista
 6. Mä taasen tahtoisin tuollaisen RM-tähtitarjottimen....
  Kaunis koti, niiiin mun tyyliä:))

  VastaaPoista