torstai 5. tammikuuta 2012

Joulun jälkeen


Uusi sohvatuoli =)


Joulun kun otin pois niin kaikki näytti niin pelkistetyltä ja värittömältä =D


Toiselta puolelta =) Hiukan on laatikot ja ovi raollaan, se kun on monesti päivässä kovassa käytössä. Kätkee sisälleen Casperin lelut =)


Vaaleanpunaista lisätty!!!! On se ihana väri vaan <3 class="separator" div="" style="clear: both; text-align: center;">


Adeliina <3 class="separator" div="" style="clear: both; text-align: center;">


Adeliina <3 br="">

Nyt tosiaan oli taas aikaa vierähtänyt tovi. Vaihteeksi taasen =) Vaikka kuinka haluisin , niin se aika ....no yö myöhään muutoinkin valvon mutta en osannut lisätä kuvia itse kun se mistä normaalisti olikin rikki!

Joulu meni hyvin ja kinkkua mussutellessa. Uusi-vuosikin vaihtui Jesperin 8-vuotis synttäreitä juhlistaen kummien kanssa. Se on meidän joka vuotinen traditio =)

Hammaslääkärissä olen tällä viikolla jo kahdesti käynyt. On se kurja toimitus, mutta sitten on kivaa kun on ehjät hampaat taasen suussa =) Pari reikää yllättänyt taasen!

Tänään kotiui meille uusi auto (siis meille uusi ) Ei oikeasti uusi =) Opel Safira 7-hengen auto. Nyt mahtuu huomattavasti paremmin vaikkei nyt kaikki siltikään =) Mutta ei nuo isommat lapsoset edes halua kulkea enään mukana niin kuin ennen!

Nyt on niin jäänyt ruusukuume tänne =D Mummun blogissa kun saa ihastella ruusuja yltäkylläisyyden edestä ja on ne vaan niin ihania <3 ajoin="" br="" ei="" eik="" eli="" h="" hakusessa="" hankittavaa="" hyviss="" ihanat="" j="" jo="" jotkut="" kangas=")" kev="" kuitenkin="" kummempia="" kun="" kuulu...pikkasen="" lapsille.="" liikenteess="" miettinyt="" monelle=")" mutta="" muutoin="" n="" nekin="" nne="" nyt="" olisikin="" on="" osalta="" rjestys.="" ruusu="" siksi="" t="" tai="" tt="" tulevaa="" vaatteiden="" verhot="">
Oikein ihanaa Loppiaisaattoa kaikille<3 j="" ja="" kiitokset="" kommentin="" lukijoille="" my="" n="" neille="" s="" sek="" taasen="D<br" tsempata="" tt="" uusille="" yrit="">
Sari

19 kommenttia:

  1. Kaunis uusi tuoli:-))

    Oikein mukavaa Loppiaista<3

    VastaaPoista
  2. Katariina kiitos <3 Ihanan tilava on =)

    Arja, kiitos samoin sulle <3

    VastaaPoista
  3. Voi niin ihana sisustus tekis tulla
    ihan just nyt kylään;)

    Teijän Adelinakin niin neiti ihanuus<3

    Jamssi

    VastaaPoista
  4. oi jestas..kehtaatkin laittaa näin ihania kuvia! :) voi kumpa itekkin sais meidän olohuonetta eteenpäin, niin tyhjää yhä edelleen...

    VastaaPoista
  5. Mukavaa Loppiaista teillekin. Kiva tuo tuoli, rennon oloinen. Ja vaaleanpunainen näyttää somalta.

    VastaaPoista
  6. ihana hymytyttö tuo teidän neiti <3 Meillä kans kun joulun korjas pois niin lähti kyllä kaikki värit.. nyt kaipais jotain. vaaleenpunasta nyt ainakin edes! on se niin ihana väri :)

    VastaaPoista
  7. Oih ihanaa,tänne oli taas ilmestynyt kuvia! Niin ihanan näköistä,ja tuo vaaleanpunainen,se vaan on niin parasta <3 Entäs sitten tuo pieni ihanuus,miten voikin olla niin suloinen :)

    VastaaPoista
  8. Kyllä näyttää kauniilta! On tuo vaaleanpunainen vain nätti väri, minäkin sitä nyt pikku hiljaa tänne lisäilen, kun kevättä kohti mennään:) Ja ruusut alkavat meillekin lisääntyä pikku hiljaa. Pitää vain ottaa pieniä askeleita, niin ei mies ehdi tyrmätä niitä;)

    VastaaPoista
  9. Voi kiitos kaikille ihanista kommenteista, mutta hei on tää bloggeri vaan hyvä kun laittaa kuvia, meinaan mun mielestä noi vaaleanpunaiset tyynynpäälliset ei oikein toiminut tuossa järjestyksessä joten vaihdoin ne pistävämmät ihan reunoille ja on paljon parempi niin =) Mutta jotain lisää kaippaa väriä kotimme vielä hmmmmmm...liian vähän niin näyttää vieläkin pliisulta =D Ideoita saapi annella =)

    VastaaPoista
  10. Voi mikä söpöliini siellä onkaan :) Onnellista uutta vuotta!

    VastaaPoista
  11. Ihana kuva pikku neitistä<3
    Ja tuoli on ihana myös, tuollaisen laisanlinnan ottaisin tänne myös::))

    VastaaPoista
  12. Ihana sohvatuoli :) Ja niin söpis teidän pikkuneiti <3 Täällä kans katse keväässä ja hiljalleen hiipii vaaleanpunainen tupahan :) Sulla on taas kauniita kuvia teidän olkkarista. Mukavaa viikonloppua perheellenne :)

    VastaaPoista
  13. Teillä on tosi suloinen prinsessa <3
    Huomasin ite vasta,että useamman raskauden jälkeen meinaa hammaskalustokin kärsiä pahemman kerran...

    VastaaPoista
  14. Ihania tapetteja ja kivoja yksityiskohtia kodissanne :)

    VastaaPoista
  15. kaunis koti.Täynnä serafiinia. Iski silmään ku joka kuvassa jossa näin serafiinin puisen kasvopaperilaatikon ni se oli tyhjä.

    Meillä vastaavia kaks ja molemmat kokoajan käytössä;) Niillä kasvopapereilla on muuten kiva niistää nenää. Aina saatavilla,mutta kivasti piilossa.

    VastaaPoista
  16. Ihana nojatuoli, mutta jää kyllä Adeliinan varjoon! Suloinen tyttö teillä.

    Hyvää Uutta Vuotta!

    VastaaPoista
  17. Voi miten kauniita kuvia!!♥
    Saanko kysyä mistä olette hankkineet tuon olohuoneen valkoisen sohvapöydän jossa on tuo laatikko keskellä?

    VastaaPoista
  18. Kaunista, ihailen kykyäsi luoda tuota kauneutta.

    VastaaPoista