tiistai 29. marraskuuta 2011

Ja lisää joulua...


Kiitos ihanaiset taasen!!!! ja kiitos kahdesta tunnustuksestakin =) Laittelenpa niitä heti kun joudan =)

No niin, saapi nähdä miten tulee kuvat kun tuo pikkarainen taasen sylissä.
Täällä ns. arki-leskenä lasten kanssa yritän hoidella kaikki jutut ja täytyy myöntää että ihan hyvin on mennyt =)
No tämä onkin sitten viimoinen viikko tätä ja sitten isännys palaapi normi hommiin.

Ei meinaa tästä kirjoittamisesta tulla mitään kun laittelin tyttösen lattialle ja meidän vauveli on oppinut kääntymään selältä masulleen ja se tarkoittanee sitä että kiukkuu heti kun on masullaan =)

Lunta kaipailisin edelleen =) Eli joulua on laitettu mutta se tunnelmaa!!!!!!!!!!!!! Uskomatonta ajatella että sieltä se joulu taasen pian tulee ja ikääkin tuleepi lisää ensi kuussa.

Mutta hei!!!! Loviisan aitan tuliaiset oli sitten tuo ihana Riviera maisonin lasikuusi (pienempi) Juu haluisin isomman kanssa =), ja sitä ihanaa Maison belle joulutuoksua <3 br="" ett="" ihana="" muuten="" niin="" on="" tuoksu=""> Tuossa kuvassa missä tuo ihanainen lasikuusi on niin nuo tuikkumaljat sain rakkaalta ystävältäni synttärilahjaksi <3 br="" h="" joulun="" lahja="" lasinen="" lt="" oli="" poro="" rekineen="" viime="">
Valkoinen kuusikin on paikallaan jo mutta sepäs jäi pois kuvasta, mutta jos seuraavaksi siitä sitten =)

Jaahas, Adelliina kaipaa selvästi nyt seuraa muistakin kuin sisarruksistaan joten heippa taasen =)


joulun odotusta kaikille <3 br="">
Sari

12 kommenttia:

 1. Voi että ihania juttuja oot laittanut!
  Teillä on niin kaunis koti että..
  Ihana neiti tuossa ed postauksessa
  Ja lunta kaipaan täälläkin, eikä taida olla ihan het tulossa kun huomiseksikin luvattiin vesisadetta.. plaah...

  VastaaPoista
 2. voi kun olet kiireisestä arjen pyörityksestä huolimatta ehtinyt laittaa todella kauniin tunnelmallisen jouluista, lumen puutteesta huolimatta!

  VastaaPoista
 3. Eih,mä en ala! Siis niin ihanan näköistä <3 Tuo punavalkoisuus on vaan niin mun juttu,sitä ilman en osaa joulua rakentaa! Adeliinakin jo niin iso neiti että kääntyä osaa,mihin tää aika oikeen menee??

  VastaaPoista
 4. Ompa niiin nätin jouluista. :) Ihana joulumieli tulee, kun kattelee teijän kotia. Jouluvalmisteluja kovasti häärätään tääläkin. :D

  VastaaPoista
 5. Mulla on ollu joulufiilikset ihan kadoksissa, mutta näitä sun kuvia katsellessa alkaa pikkuhiljaa hiipimään joulu minullekin... <3

  VastaaPoista
 6. Voi kiitos teille kaikille <3 Onhan tuo punainen osa sitä joulua ehdottomasti, mutta täytyy myöntää että kaipaan vaaleanpunaistakin tuonne keittiöön =)( sitä on aina jossain) =) JA joulu kun on ohi niin uskon että punaisesta on saanut kyllikseen taas vähäksi aikaan =)

  Jaahas, Cassu meinaa että nyt on imuroinnin aika kun laahasi imurin esille =) Eli taidanpa imuroida alakerran tässä samalla kun tylleröinen nukkuu tuolla takapihalla.
  JA tosiaan aika menee niin hirmu nopsaa ainakin noiden vauvojen osalta <3

  VastaaPoista
 7. Mukavasti olet joulua ehtinyt laittamaan:)
  Kodikkaan näköistä! Tykkään!

  VastaaPoista
 8. Vautsi, ihana jouluinen tunnelma :) Vaihdoin itsekkin tänään vähän jouluisimpia verhoja. Täältä suli viimeisetkin lumet yön aikana pois ja kummasti taas väheni jouluiset fiilikset, näistä kuvista sain sitä rutkasti takaisin :) Mukavaa viikkoa perheellesi :)

  VastaaPoista
 9. Pitkästä aikaa kuulumisia lukemassa. Ihana nimen olette antaneet nuorimmaisellenne ja ihanasti olet sisustanut jouluiseen tunnelmaan <3

  VastaaPoista