sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Arkeen paluu








Heipsan taasen kaikille ja TUHANNESTI KIITOS!!!! On tämä vaan kaiken tämän
arvoista <3 br="" ensimm="" inen="" kahdeksas="" kuin="" meille="" niin="" on="" se="" sitten="" tai="" tosiaan="">
Vihdoin on arki on alkanut täälläkin LUISTAMAAN eli aikaa löytyy normi siivoukseen, pyykkäykseen, silittämiseen ja jopa huonekalujen siirtelemiseen =D Yli viikkoon tosiaan en pystynyt edes silittelemään ja sen huomasi vaatteista ikävä kyllä. Eilen pistinkin isännyksen ostamaan uuden silityslaudan! Vanhasta kun puuttui se silitysraudan laskupaikka ja natisi minkä kerkesi sekä oli päällinen liian ohut. Muutoin olisi voinut ostaa vain uuden päällisen mutta tosiaan kun tuo laskutila ja natina oli ne mitkä vaivasi eniten niin päädyin sitten uuteen. JA tuo vanha kun passaa esikolle kuulemma hyvin niin saapi viedä hälle sitten sen. Silitysraudan ostin n. kuukausi sitten ja nyt kun on uudet vermeet niin silitys on kuin tanssia vain =)Eilen sain normi viikkosiivouksenkin tehtyäja voi miten onnellinen sitä on päivän selvistä asioista, mutta vauvan tultua taloon hiukan haasteellisempaa vaan ollut =)

Tänään sitten silitin uudet verhot. ELi nuo ruskeat. Ennestään jo olikin pari mutta kun Ikeassa oli alle 10e pari tarjouksessa niin pakkohan ne oli sieltä saada. Tosin tuolla hyllyllä ne on olleet jo jonkin aikaa. Näin syksyn tullessa meillekin tuo ruskea hiipuilee pikkuhiljaa niin kuin monessa muussakin blogissa =) Rakastan niin syksyä...pimeneviä päiviä , sadetta, , viileämpää, kynttilöiden polttelemista ym...se tunnelma vaan on niin IHANA <3 br="">
Tuo ISO ikkunanpoka oli löytö kirpparilta!!! Vaikka lasit puuttuikin niin en niitä kaivannut. Maksoi vain 15e!

Pikku prinsessan kanssa on mennyt loistavasti!!!! On tää vauva arki vain niin IHANAA!!!!

Oikein ihanaa alkavaa viikkoa kaikille <3 br="">
Sari

13 kommenttia:

  1. Huhhuh!! Mahtaa sulla siellä tekemistä riittää! :) Tuntuu, että voimat tahtoo mennä välillä näiden kahdenkin kanssa vaan :D Mulla on 6 sisarusta itselläni, enkä muista, että äippä ois ikinä näyttäny kovin väsyneeltä, silloin kun kaikki oltiin pieniä. Tai ehkä se oli kuitenkin??

    Jaksuja sinne. Kauniilta näyttää teidän koti.

    VastaaPoista
  2. Niin kaunista ja siistiä teillä!
    Täytyy sanoa, että ihailen sun jaksamista. Mulla on kädet täynnä jo kahden kanssa..=)
    Ihania vauvantuoksuisia päiviä !! :)

    VastaaPoista
  3. Yhdyn edellisiin. Kolmenkin kanssa tuntuu aika ja energia välillä vain loppuvan kesken.. Ihanan näköistä teillä :)

    VastaaPoista
  4. Hiukan oon kade tuosta silityslaudasta...Mulle kans :)

    Aivan ihanan näköistä teillä<3 Niin ihanan siistiä, voi huokaus. Kaunis kuva muuten tuossa ylhäällä, pikkuinen nukkuu<3

    VastaaPoista
  5. Kyllä olet ahkera ja aikaansaava, vaikka on pieni nyyttikin hoidettavana:-))

    Mukavaa alkavaa viikkoa♥

    VastaaPoista
  6. Oi miten ihana tuo teidän perheen uusin tulokas on! <3

    Kivannäköiset nuo ruskeat verhot, tekee huoneesta jotenkin "pesämäisemmän"...

    VastaaPoista
  7. Onnea pikkuisesta prinsestasta! Kovin olet jo aikaansaapa vauvan jälkeen. Mutta on ihanaa, kun talossa on vauvantuoksua ja pienen äännähtelyä. Voi niintä onnen aikoja. ovat jo kaukana takanapäin.

    VastaaPoista
  8. Kaunista teillä.Vaalea sisustus tuo kyllä jotenkin pehmeyttä ja lämpöä.Ja teiltä se välittyy tännekkin.Kivasti käy ruskeat verhot siihen sekaan.Kauniisti olet laittanut asetelman ikkunapokalle.
    Kivaa viikkoa sinne teille=)

    VastaaPoista
  9. Hih,mä olen vasta ihan äskettäin päässyt "normi"rytmiin siivouksien ym. kanssa vaikka nyytti on jo 7kk,ihailtavan reipas kyllä oot :) Ja tiekkö,mä olen niiiiiin kade kaikille ihmisille jotka jaksavat/viitsivät pyykit silittää,varsinkin kun on iso perhe niinkuin teillä ja meillä ja sitä pyykkiä tosiaan tulee valtavat määrät.. :)Mun silitys rajoittuu vastasyntyneen vaatteisiin ja verhoihin,mies sitten yleensä silittelee meidän lakanat,mikään ei voita sitä tunnetta kun saunan raikkaana kömpii puhtaisiin silitettyihin lakanoihin <3
    Pikkuneidistä katseli mielellään uusia kuvia ;)

    VastaaPoista
  10. kuulumiset lukemassa. kivaa kun arki rullaa! :)
    oikein ihanaa syksyä sinne jättiperheelle. :)

    VastaaPoista
  11. aah...tuo olkkarin kruunu on mahtava!!!!Onko siinä lamppukin samassa???ihana määrä tuikkukuppeja,I love it!!!

    Äkkiä sitä pääsee arkeen kiinni kun kokemusta alla,jos vaan oma vointi on kohdillaan.Itse en kyllä lupaa kauheesti siivoilla...vaikka niin siinä on tähänkin saakka kaynyt muutaman viimesen jälkeen,että sairaalasta päässyt suoraan pyykkikonetta pyörittämään ;) hommiin kiinni vaan.

    VastaaPoista
  12. Onnea ja iloa koko perheelle! Olen ihaillut inspiroivia sisustusjuttujasi joita teet. Ja vieläpä suurperheen äitinä! Kiitos valoisasta blogistasi! Mukavaa syksyn jatkoa toivoo Saila (muutes - olen lapsuudenperheeni lapsi nro 8...)

    VastaaPoista
  13. Ihanan kodikasta!! täällä uusi lukijasi..tervetuloa myös romulyyliin..

    VastaaPoista