sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Kirpparilla ...aamu alkoikin tänään aikaisin =/ Hiukan ennen puolta seitsemää Casper alkoi itkemään ja tutti häviksissä yön jäljiltä. Isäntäkin nousi jo silloin mikä oli tietenkin suuri ihme. Olimme toki jo eilennä jutelleet jospa lähtisimme tänään kirpparille.
Casperilla oli noussut kuume yön aikana ja aamusta näytti 38 astetta. Herätin Lauran lapsen vahdiksi kun eihän sairasta lasta voi ottaa mukaan.
Pääsimme pitkästä aikaa kahdestaan isännän kanssa reissuun ja olisinhan taas löytänyt vaikka mitä, mutta ikävä kyllä kaikki hinnat kun ei ole kirpparihinnoissa niin jätin suosiolla hyllyihin. Mutta mukaankin tuli aikas paljon =) Ja olen tyytyväinen löydöistäni. Isännällä ens viikolla vapaataa niin lupas maalata yhden seinä vitriinin ,niin jospa saisi laitettua noita ostoksiakin näkyville sitten =)

Oikein ihanaa pääsiäisen jatkoa kaikille <3 br="">
Sari

9 kommenttia:

 1. Tosi ihania löytöjä olet tehnyt! Minulla on tuollainen samanlainen emalimuki itsellä:) Hyvää pääsiäisen jatkoa ja pikaista paranemista potilaalle!

  VastaaPoista
 2. Ihania löytöjä. <3 Jotku hinnat on tosiaan ihan järkkyjä... :/

  Mukavaa sunnuntaita ja pikaista paranemista sinne! <3

  VastaaPoista
 3. Wau, upeita löytöjä olet tehnytkin! Harmittaa aika useinkin kirpparilla kun jotain ihanaa löytyy ja sitte kun katsoo hintaa niin oho, jääkin hyllyyn. Mä oon sitä mieltä että kirpparit ja antiikkikaupat on vähän niinku erikseen... Ihanaa pääsiäisen jatkoa teille!

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihania löytöjä olet tehnyt:)Paranemisia sinneppäin <3

  VastaaPoista
 5. Kauniita tavaroita♥ Ja tuo munakaappikin, aivan superhieno!!

  VastaaPoista
 6. Todella upeita ostoksia:-))
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 7. ooo, mahti löytöjä!

  blogissani on sinulle jotakin. :)

  VastaaPoista
 8. Hienoja löytöjä ja vielä kerralla noin paljon kaikkea ihanaa!

  VastaaPoista