sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Hankinnassa...




Tähän olen nyt rakastunut ja tulee listalle pakko saada =)
Paljon on touhua nykyään....töitä teen iltaan asti ja lisäksi pientä stressiä
tulevista rippijuhlista mitkä on jo viikon päästä. Mitä tarjoaisi...ruokaa on vaikeaa järjestää kun ei pysty pitämään lämpimänä....voileipäkakut olis ihan ehdoton ykkönen,mutta kun en osaa tehdä =( Ja jos tilaisi jostain niin, niin ne on hirmu kalliita!!!! Harmi kun ei osaa tehdä.
Vinkkejä tarjoiluun saa antaa ehdottomasti!!! =)
sisustus rintamalla ei mitään juur ihmeitä....suureen olkkariin mahdutin oman sängyn näin lapsille saatiin lisää tilaa. Itse tykkään nukkua kyllä olkkarissa mutta kun olkkari on valmiiksi jo hirmu pieni niin haastetta on kerrakseen kyllä.
Maaliskuun puoleen väliin otin sisustuskutsut. Toivottavasti siellä olis paljon kaikkea ihanaa <3

Oikein ihanaa AURINKOISTA sunnuntaita kaikille <3

Sari

17 kommenttia:

  1. Heips<3
    Meillä on tuo pöytä yläkerran aulassa, tykkään siitä!
    Mites kinkkukiusaus, salaatit ja patonki sinne rippijuhliin? Uuniin folion alle pienelle lämmölle kiusaus lämpenemään siksi aikaa, kun ootte kirkossa.

    VastaaPoista
  2. Muuten olis hyvä idea ja kiitos siitä, mutta meidän uuniin ei mahdu niin paljon että kaikki ihmiset saisi ruokaa =D

    VastaaPoista
  3. Onpas kaunis pöytä! Mistä tuollaisen ihanuuden löytää?

    Tsemppiä rippijuhlien valmisteluihin :)

    VastaaPoista
  4. Ihana pöytä <3.Kokeile ihmeessä voileipäkakkujen tekoa,on tosi helppoa ja ihan mukavaakin hommaa:)Multa saat helppoja täyte ehdotuksia jos haluat!Minäkään en tosiaan mikään leipuri ole mutta aina on kakut saaneet kovasti kehuja ja olen niitä tehnytkin muille vaikka mihin juhliin:)

    VastaaPoista
  5. kovasti jaksamista töitten ja tulevien juhulien järjestämiseen!!<3

    VastaaPoista
  6. Nonnukka: Kodin1 olis <3
    Yritän saada ens viikon aikana kotiin tuon =)

    Cia: Jos vaan millään viitsisit ohjeita lykätä mulle niin olisin KIITOLLINEN!!!!!!! mielessä on ollut kala ja liha....ja aikas isojakin sais olla kun meitäkin on jo 9 niin lisäksi vieraat ja lapset....Kerrohan lisää minkä kokoisia olet yleensä tehnyt jne koskaan en ole tehnyt mutta ne on vaan niin taivaallisia.....=)

    VastaaPoista
  7. Kinkkupiiras vois olla hyvä...pellillisen jos toisenkin tekee helposti ja on hyvää viileänäkin...siihen kylkeen esim makrinisalaatti tai aivan tavallinen perus salaatti...ohjeet saat vaikka meilitse jos haluat...helppoja ovat...

    VastaaPoista
  8. Jaksamista kiireiden keskelle!
    Pöytä on ihana.
    Tiedätkö minäkin suosin voileipäkakkuja ja juuri kinkku/majoneesi/kurkku täyte on vallan mainio. Jos saat Cialta ohjeita niin tee ihmeessä. netistäkin löytää paljon valmiita ja helppoja. Ihan kuin tekisi täytekakkua vaan on suolaiset täytteet!

    VastaaPoista
  9. siis makaronisalaatti =)

    VastaaPoista
  10. Kaunis tuo pöytä jonka aiot ostaa. Tarjottaviksi ehdottasin minäkin voileipä kakkuja, kasvispiirakkaa, täytekakkua ja vaikka erilaisia hyydyke kakkuja.
    Mukavaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  11. Voileipäkakkujen kannalla ollaan täällä myös! ollaan jo monta vuotta tehty äitini kanssa itse ne kaikkiin juhliin vaikka ei mitään mestareita ollakaan ja aina on kaikki tullut syötyä :)
    Tsemppiä ja jaksamista juhlien järjestämiseen!!

    Ihana tuo pöytä kyllä!

    VastaaPoista
  12. Kiitos kaikille ihanista ehdotuksista =)
    Nuo hyydyke kakut innostais kanssa, mutta en koskaan niitäkään tehnyt =)))))) Rakastan herkkuja mutta en tykkää hirmuisesti leipomisesta, siksi ei ole tullut niitä kokeiltua edes =) No kerta se on ensimmäinenkin =)

    VastaaPoista
  13. Meillä on juhlissa ollut aina tosi suosittuja pizzapalat. Olen tehnyt pellille sekä jauheliha-salami-paprika tms ja tonnikala-ananas ja kinkku-ananas-paprika....versioita voi tehdä millä täytteillä vaan ja ovat kyllä olleet tosi suosittuja kylmänäkin tarjottavana. Niitä voi myös helposti tehdä etukäteen. t.soile

    VastaaPoista
  14. tsemppiä kiireeseen!
    mä kannustan myös tekemään voileipäkakkua, on helppoa. yks juttu siinä vaan on. se ei koskaa riitä kun on niin hyvää! :D
    tai sitten keität 10 litraa vaikka lihakeittoa, helppo pitää lämpimänä ja luulis riittävän. sen kanssa ruisleipää tms...

    VastaaPoista
  15. Ihana pöytä ..

    Voileipäkakun kannalla olen myös ,tuntuu maistuvan monelle juhlijalle ! Ja yksi hyvä vaihtoehto on pellinen kinkkupiirakkaa ,mulla on yksi tooosi helppo ohje ja piirakka on saanut paljon kehuja. =)

    jaksuja juhlien järjestämiseen ! Ja ps. ja joskus ihana helpotus on tilata kakut, voileipäkakut tai vaikka joku noista valmiina jostain ;)

    VastaaPoista
  16. Vinkki halvoista kakuista. Itse tilasin viime keväänä poikani rippijuhliin 3 viidentoista hengen voileipäkakkua ja kaksi täytekakkua toinen muistaakseni 20 hengen ja toinen 15 hengen kakku. koko hinnaksi tuli 160€ kotiin kuljetettuna juhlaaamuna. Tilasin kakut ruskolta Kirsi Mattilalta. osoite ja puhelin löytyy varmaan googlen hausta. Kakut olivat reilun kokoiset verrattuna leipomoiden kakkuihin. Terkuin Outin naapuri Teija

    VastaaPoista
  17. Kiitos Teija!!!!!
    Tilasin voileipäkakut sieltä ja 4x15 hengen otin 2xkala ja 2xliha ja hinnaksi
    tuli 128e Ei lainkaan paha, meinaan muistan kun Noran rippijuhlia juhlittiin niin naapuri teki ne meille ja pelkät tykötarpeet oli jo 100e hujakoilla.

    VastaaPoista