sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Sunnuntaita =)Eilennä kävimme kirppari kierroksella isännän ja kolmen nuorimmaisen kanssa ja isännällä meinas usko loppua kun näki kärryn täyttyvän ja sanoikin että tuollaista samaa krääsää kuin ennenkin haalin =) No juu helppo vastata hälle=) sitähän mä etsinkin <3 br="">illalla kävimme Jannen veljen luona kyläilemässä ja kotiuduimme vasta puol yhden aikaan yöllä. Sitten nukkumaan heti ja tunnin päästä Cassu heräskin ja huusi putkeen tunnin!!! ei auttanut mikään...olisko sitten masu sattunut kaikesta herkusta vai flunssa häirinnyt. sellainen pirulainen meille taas tuli!!!!
Tuossa kuvassa on nuo yhdet ihanat tikkaat!!! Ja kaipaisinkin vinkkiä mitä niihin lokeroihin laittaisin!!! Jonkun blogissa näinkin tikashyllystä kuvaa, mutten nyt muista kenen ja etsimmälläkää en ole löytänyt uudestaan sitä blogia =)

Oikein ihanaa sunnuntaita kaikille

6 kommenttia:

 1. Kauniita juttuja olet löytänyt kirpparilta! Erityisesti iskin silmäni kannuun, olen viime aikoina etsinyt kauniita valkoisia kannuja kirppiksiltä. Vähän tuntuu olevan! Tikkaat ovat kivat, niihin voisi laittaa kasveja, jotain kauniita koreja ja kaikenlaista esinettä...:) Myös lipasto on hieno! Mukavaa sunnuntaita sinnekin!

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia. :) Miten olisi nuo tikkaat kylppäriin ja siihen pyyhkeitä ja purnukoita?

  VastaaPoista
 3. ajattele mitä kaikkea ihanaa "krääsää" noihin tikkaisiin saa laitettua esille!

  VastaaPoista
 4. voi,mahtavan ihanat tikkaat!!!ottaisin samanlaiset mielellään!!:))

  VastaaPoista
 5. Anni: Olin manhattanin kirpparilla siellä oli varmaankin kolme muutakin valkoista mitä olisin voinut ajatella =D Tuntui että olis paljon muutakin ostettavaa ollut mutten sitten enään raaskinut =) Ja kiitos sinne myös<3

  naana: ihan kiva idea, mutta sitten mun tarttis käydä ostamassa ihania pyyhkeitä =)

  kati: Niitähän mä mietin kanssa mutten tiedä miten ja mitä laittaisin =D

  malla: juu rakastuin myös noihin tikkaihin, vaikka käyttötarkoitusta en heti tiedäkään =D

  VastaaPoista
 6. Moikka!
  Ootpas ihania juttuja löytänyt! :) Täytynneekö itsekin ehkä käydä Manhattanilla pyörähtämässä kunhan tässä taas kerkee - vai ostitko jo kaikki ihanuudet sieltä? ;)

  Meillä on huusholli AIVAN totaalisessa sekamelskassa, ollaan keskellä pakkaus- ja muuttopuuhia ja laatikoita on jokapuolella,argh! :(

  Oikein mukavaa lomaa toivottelee Salla :D

  VastaaPoista