tiistai 21. huhtikuuta 2009

Sisustus kutsut =)

Siis otsikoksi olisi voinut laittaa jälleen kerran sairastelua =( Mutta en viitsinyt vaikka nyt sitten mainitsenkin siitä! Yskää,nuhaa ja kuumetta! Onko se nyt niin että yhtään kuukautta ei mene ilman jonkinmoista sairautta!
Eilennä olikin sisustuskutsut ja oli kyllä mieluisat! Kaikkea ihanaa oli tarjolla enemmän tai vähemmän! Vanhahtavaa pääsääntöisesti. Oli valkoista, puuta, rautaa, tummaa, ruosteista ja kankaista =) Tälläisiä kutsuja lisää kiitos!
Ystäväni ottikin kutsut ja ens kuun loppu puolella pääsen uudestaan. Nyt ostin lintuhäkin ja lasisen maitopullo lyhdyn! Kaihertamaan jäi muutama tuote vielä.
Ainut huonopuoli kutsuissa oli se että emännän ostokset eivät kartuttaneet myyntiä! Ja sen vuoksi mulla jäi 20e etu saamatta =( No ensi kerralla sitten viisaampana siitäkin!
Taas on olkkarin huonekalut vaihtaneet paikkaa! Pari sisustus juttua ostettu... sitä ihanaa sisustamista kotona. Se pieni vapaa-aika mikä on ollut niin olen viettänyt ihanissa blogeissa! Jopa niin ihania ollut että ihan sydän on pakahtua kun niitä katsoo =) Uusia ideoita kotiin on paljon...uusi sohva, lisää ikkunanpokia, iso peili, ihania päiväpeittoja mitä voi hyödyntää sohviinkin! No pikku hiljaa....

Oikein ihanaa kevättä ja aurinkoista sellaista <3 br="">
sari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti