tiistai 16. joulukuuta 2008

tiistaita

Hirveästi ei ole jaksanut tännekään kirjoitella. Casper on sairastellut ja eilen käytiinkin sitten lääkärissä jo kun yö unet jäi toistamiseen lyhkäsiksi itkuineen. Ja korvatulehdushan sieltä sitten löytyi. Lääkekuuri aloitettu heti ja suppoa kehiin niin jopas yö oli ihana!!!!!!!!
Mutta jostain kumman syystä mä olen nyt sitten ollut viidestä asti hereillä : ) Kyllä harmittaa kun olis seiskaan asti saanut nukkua!!!! Kymmenen jälkeen heti menin jo nukkumaankin eilen kun yleensä on mennyt tuonne puo yhteen! Eli hyvät unethan loppujenlopuks mutta kuitenkin!
Tänään pitäis mennä muutamat lahjat ostamaan niin omille kuin kummilapsillekin.
Ja ajattelin että jos kirpparipöydänkin tyhjentäisi jo tänään...huomennahan se olis vasta mutta meillä on huomenna lasten joulujuhlat koululla niin tulis aikas kiiru sitten.
Emman pyöräkin löytyi jo perjantaina, mutta ilkivallaksihan se oli mennyt. Olis sitten edes mennyt tarpeeseen....kiukuttaa...saahan siitä vielä toimivan aikaseksi kunhan vaan muutamat varaosat saa hankittua ensin.
Tuntuu että tänä vuonna joulu tulee liian nopsaa! Joulumieli vähän kadoksissakin....johtuneekohan lumen puutteesta vai mistä....
Nyt herättelemään koululaiset : )

3 kommenttia:

 1. Paranemisia pikkuiselle <3 Tulisi tosiaan sitä lunta, niin olisi enemmän joulumieltä, mutta kyllä se vielä sinuunkin iskee.
  <3

  VastaaPoista
 2. Moikka

  Paranemista Casperille
  ja äitille jaksuja<3

  Ihana tuo Lauran kuva:)

  VastaaPoista
 3. Rauhallista joulua toiselle suurperheelle, harvoin enää löytää vielä suurempia perheitä kun meillä ;-)

  VastaaPoista