perjantai 17. lokakuuta 2008


Perjantaita : )


Niin se viikko taas vierähti tosi nopsaa.
Tänään on hiukan siivoiltu ei mitään hirveästi...vaihdoin petivaatteet itseltä ja järjestystä samalla makkarista. Olkkarissa vaihtoi sohvasänky ja sohva paikaa. Kengät järjestelin vaihteeksi ja imuroin sekä pyykkäsin. Huomenna on sitten parempi aika siivoilla ja touhuta kun Janne lähtee Matiaksen,Nicholaksen, Emman ja Jesperin kanssa uimahalliin. Niin sillä aikaa on helpompi taas vähän siivoilla kun ei ole joku sitä mukaa sekottamassa kun mä siivoan : )

Ruokakaupassa tuli käytyä ja voi että sinne meni taas omaisuus kun viikon sapuskat nimppari tarjottavineen ja vaippoineen sinne meni!!!!!!!!!!!!!!!
Herkkujakin tuli ostettua...onhan sentään viikonloppu : )

Casper ja Jesper meni jo kahdeksan jälkeen nukkumaan ja siinä samassa aloin itse myös torkkua oikein kunnolla!!!!!!!! No puol yhdeksän päätin nousta pois ja peitellä murut ja hiipiä hiljaa pois.
Niin se on tämäkin päivä taas mennyt.

Oikein ihanaa viikonloppua

2 kommenttia:

 1. Ihana Casper ja mahtavat mitat!! :D Ihana puuhamatto. :)

  Ihanaa viikonloppua sinne!

  Halein naana&pojat :)

  VastaaPoista
 2. Vähän asiasta kukkaruukkuun, mutta miten olet pessyt tuota Casperin leikkimattoa, siis noita roikkuleluja ja kaaria. Meillä samanlainen ja haluaisin sitä vähän siistiä ennenkuin annetaan pikkuisen sillä leikkiä...

  IinaLiina83

  VastaaPoista