sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Keittiöstä hiukan

Tässä parit kuvat keittiön tasoilta kun sitä toivottiin tuolta Facen kautta multa :D ihmeellisiä ei ole kun vuokralla kerta asutaan ;) ja keittiö on tosiaan käytössä aikas monta kertaa päivässä ;) Just kun saapi siivottua niin , herää nuo teini pojat ja tulevat syömään eriaikaan! :D no elämäähän tähän on juurikin lapsiperheessä ja hyvä että syövät ;) 

Muutoin täällä päiväsiivot tehtynä ja pyykkiä pesty. Seuraavaks yritän miettiä Adeliinalle leikkinurkkausta keittiöön? Ja poikien huoneeseen tarttis hiukan huonekalujen järjestystä vaihdella :D
             

Eilen oltiin Zoolandiassa ja kivasti meni reissiu :)

Sunnuntain terkuin Sari





keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Ja taas vaaleanpunaista

Koskakohan mä osaan päättää mitä haluan :D taas pastellia vaaleanpunaisen muodossa ja verhoissa ennenkaikkea tällä kertaa :D miks ihmeessä sitä tarvii tykätä niin monesta väristä ja tyylistä että menee ihan sekasin! No katotaas kuinka kauan menee kun valtaa taas neutraalit värit!

Ystävä rakas kävi aamupäivällä ja päätettiinkin että mennään käymään semmosessa paikassa kuin pilipali pajassa :D kaikkea vanhaa siellä myydään eri muodossa ;) no sieltä sitten tein kaupat vanhoista maalarin 
tikkaista ? Onkohan sillä nimellä! No ne oli pienemmät  ja siniset ja juteltiin että emmin kun niin valkoisena ne haluisin niin tiiättekös lupas maalata ne mulle valkoiseksi ja lisä hintaa tuli vain 6e!!!! Oih miten odotan että saan hakea ne kotiin :) 

Illasta sitten jynssäsin keittiönlattiaa kunnolla ja pistin päälle parit kerrokset vahaa ja kyllä näyttää ruma muovimatto taas paljon kivemmalta! Ajattelin että jos viikonlopun aikana sais muut alakerran huoneet myös vahattua!

Oikein ihanaa ja turvallita Juhannusta kaikille <3 

-Sari





sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Tylsääääää!!! :D

Täällä on tylsää, mites muilla? Sadetta pitänyt koko päivän , mutta ihmeitä kiinnostanut tehdä tai jaksanut edes. Kilmet vaatekaapit järjestellyt ja pienet laitettu pois ja perus siivoilua pyykkäyksineen :)

Meillä isännys töissä,töissä ja töissä :D nyt myös viikonlopunkin. Eli jotenkin vaan ei saa mitään nyt aikaseksi! 

Tulevana viikonloppuna eli Juhannuksena ei ihmeitä jos ilmat sallii  niin ehkä lapset viedään zoolandiaan, on tuossa aikas lähellä niin kiva mennä. Meillä kun Adeliinan kanssa pitkiä matkoja voi edes ajatella kun sitten se on yhtä huutoa vaan :D 

Kiitos taas teille lukijoille <3

- Sari



perjantai 7. kesäkuuta 2013

Oliivipuu

Käytiinpä tyllerön kanssa Ikeassa hiukan shoppailemassa ja olin jo aikaisemmin katsonut tuota Oliivipuuta sillä silmällä ja nyt päätin kotiuttaa sen :D kotiin tultua lykkäsin vaan sen tohon tuolinpäälle ja edelleen siinä kököttää! Lattialle olin ajatellut sen :)
        Kuvassa pieni jätskivaras ;) kolmas jätski tämän päivän aikana ja kaksi niistä haettu ominluvin :D 


Vihdoin tulevasta pienokaisesta saimme tietoa enemmänkin ;) eli pieni poika masun lämmössä köllöttelee <3

Helle terkuin Sari :D 


lauantai 1. kesäkuuta 2013

Kuumaa ja kesäloman alku lapsilla

On kuulkaas niin kuumaa ja hiostavaa ja mä oon jo ihan kypsä näihin ilmoihin :D siis uskomatonta!

Tänään lapset haki koulusta todistuksen ja hyvin mennyt taas. Nyt pääsevät ansaitulle kesälomalle ;) Matiaksella alkaakin kaupungin kesätyö heti maanantaina ja sitä ennen huomenna lähtee Lintsille tyttöystävän ja kaverinsa kanssa. 

Tuossa kuvaa ostamasta vahaliinasta. Ostin samanlaisen mutta vaaleanpunaisen takapihalle :D

Jaahas mentävä on kun tulee esikko masukkinsa kanssa käväsemään ;)