perjantai 27. toukokuuta 2011

sairastelua jälleen kerran =(




Oikein ihanaa viikonlopun alkua kaikille <3 br="">
Täällä on nyt jonkin sortin sairastelut häirinneet eloa enemmän tai vähemmän ja nyt "terveenä" mutta kuinka kauan hmm.....

Kaksi viikkoa sitten Matias ( 14-v) sairastui keuhkokuumeeseen! Tyksiin saatiin lähete silloin. No poika jo hyvässä kunnossa. Sitten viime viikolla Jesperillä (7-v) alkoi monen päivän päänsärky! Lääkäriin mentiin silloinkin....epäili migreeniä. No nyt poika terveenä. Kunnes viime sunnuntaina alkoi Nicholaksen masu kipuilla todella kovaa! Jatkui seuraavaankin päivään jolloin soitin koululle ettei poika tule kouluun. No lääkäri aika saatiin illalla ja sieltä sitten lähete Tyksiin tulehdusarvojen nousun takia. No Pojan piti jäädä sairaalaan tarkkailuun yön yli.
Aamulla kiertävä kirurgi päätti leikata Nicholaksen umpisuolen! Olin aivan järkyttynyt kun luulin että oli jotain ohi menevää vain. Itkuhan siitä äidiltä pääsi sitten. No aloin järjestelemään hoitolasten kotiin menoa ja lähdin sairaalalle. Siellä olin Nicholaksen kanssa koko päivän ja yön. Oli muuten kamalaa olla siellä leikkaushuoneessa siihen asti kunnes poika nukahti =( Siitä vasta itku tulikin!!!!!! Poika oli kyllä leikkauksen jälkeen tosi huonossa kunnossa että vain oksenteli ja kipuili hirmuisesti. Onneksi jäin yöksi. Niin sain annettua aina sen kaarimaljan ja nostettua poikaa sen verta että sai oksennettua. Koska ei olisi siinä kohtaa pystynyt hälyttää hoitajia sinne.
Toiveita oli kuitenkin keskiviikon illalla kotiutumisessa, mutta Nicholas alkoikin uudestaan oksentelemaan ja kipuilemaan. Joten kotiin pääsy venyi päivällä eteenpäin. Ja ihan hyvä, meinaan oli ihan eri poika torstaina! voi hyvin ja söi hyvin.
Kyllä se maailma on aivan eri siellä sairaalassa!!!! Kaksi aivan eriä maailmaa! Ja saa olla onnellinen että ei mitään vakavampaa kuitenkaan sairasta.


Huomenissa sitten olisikin ohjelmassa kummitytön 1-vuotis synttärit. Lahja pitäisi paketoida valmiiksi.

Tiistaina sitten pitkästä aikaa pääsen sisustuskutsuille. Aivan uusi tuttavuus kyseiset kutsut siis kyseiset kutsut. Nimeäkään en muista kuin joku torppari
se oli =))))))

Paljon ei ole jäljellä enään töitäkään. Kesäkuu vielä töitä ja sitten kesäloma ja elokuussa äitiysloma <3 eli="" lomia="" odotellessa=")<br">
Kiitokset taas kävijöille <3 br="">
Sari

lauantai 7. toukokuuta 2011

Valtakunnassa kaikki hyvin....







Ihanaa kun olette kaivanneet, harmi vaan etten ole itse saanut aikaiseksi tehdä asialle mitään! Yrittänyt olen monesti, kuvia ottanut jne....aina joku este juuri sillä hetkellä kun piti päivitellä....tänäänkin venyi kun en saanut lisättyä koneeseen kuvia....no äsken muistin ja sain isännyksen apuun =)

Täällä tosiaan kaikki on hyvin, odotus mallillaan ja prinsessa kasvaa ja voi hyvin <3 br="">
Sisustus rintamalla pientä uutta juttua on...kuten olkkarin sivuverhot, sohva, peite ja tyynynpäälliset rautasängyssä. No keittiön pöytäliinakin on uusi teille, mutta vanha jo täällä =D ELI aikas saamaton olen ollut. Jotenkin vaan aika mennyt niin nopsaa että kun koneella niin pikaseen vaan käynyt ja sit taasen jotain muuta mielessä!

Arkea on helpottanut kuivausrumpukin, mitä en missään tapauksessa haluisi menettää! On se vaan näin moni lapsisessa perheessä oiva apu.....vielä toki menee opetellessa mitä voipi laitella ja mitä ei.

Huomenna onkin sitten äitienpäivä ja meillä olisi tarkoitus mennä elokuviin katsomaan Varesta sekä syömään.... Mutta katsellaan....pariskunnan kanssa kenen kanssa ollaan menossa niin heillä kuin meilläkin riehuu vatsatauti! Heillä on jo pari lasta sairastanut ja meillä aloitti tänään yksi lapsista! Mutta toivotaan että lisää sairastelioita ei tulisi! Se on pääasia <3 br="">
Jopsa sitten lapset nukkumaan....venyynäin viikonloppuisin aina!!!!

Kiitokset vielä kommentin jättäneille ja kaikille ihanille uskollisille lukijoilleni, OLETTE IHANIA