torstai 6. lokakuuta 2011

3-viikkoa jo murunen



Kiitokset taasen ihanat lukijani ja kommentin jättäneet <3 arki="" asentoa="" blogeissa="" br="" eih="" eli="" enn="" ennen="" etukenossa="" h="" haasteellista="" hakea="" hoidolta="" hyv="" isompien="" j="" ja="" k="" kanssa="" kenkkuilee="" kin="" kommentin="" kuin="" kun="" list="" ll="" luulin="D" minen="" mink="" muiden="" murunen="" murusen="" murusten="" mutta="" n="" naurattaa="" niin="" no="" noiden="" nuolaista="" nyt="" odottakoon="" oikein="" oleminen.sen="" olisi="" omassakin="" on="" onnistuu="" pienet="" pieni="" pkkuisen="" postauksessa="" pyykk="" rkeint="" rullaa="" saa="" selk="" sill="" sotkut="" syliss="" t="" taas="" taisin="" temppuilee="" tipahtaa="" tt="" tuo="" urakalla="" v="" vallan.="" vauva="" vauvan="" vauvanhoito="" veleminen="" viel="" viime="" voi="" vuoroaan="" ykset="" yn="">
Mutta siis, voi kauhia miten nopsaa tämä aika on taasen mennyt!!! Siis murunen jo 3-viikkoa!!!! Uskomatonta! Miksei odotus mennyt yhtä nopeesti ainakaan lopussa =D
Pikkuinen on kasvanut hurjasti ja ristiäispäiväkin on jo varattuna 30.10 ja kotona pidetään.

Sisustusintoilu ei juurkaan taka-alalle ole jäänyt vaan sattumoisin syin vaan pitkittynyt=D Tuntuu vaan niin mahdottomalta siisteyden ylläpitäminen tällä hetkellä että hassulta tuntuu ajatuskin sisustus juttuja miettiä vaikka niitä mietin päivittäin!!!! Että sitten kun!!!! Olen ottanut arkea helpottaakseni suurinpia sisustus juttuja pois kaappiin jotta siivous ym olisi helpompaa, mutta PYH! En viihdy lainkaan joten takas tulevat kunhan selkä parempi!

Meillähän on nyt Vaunut/rattaat hankinnassa TAAS!!!! Siis uskomatonta mutta totta, ne teille aikaisemmin jo esittelemäni yhdistelmät ovatkin täysin fiaskot!!!!!!!!!! Ihmekös olikin niin uudenveroisen näköiset kun ne ostin huutiksesta. Niissähän oli etujarru rikki ja jotenkn vissiin yhteydessä niihin jousituksiin. Hirmu raskaat kääntää ja ei puhettakaan että talvella selviäisi mistään. Tai seisomalaudalla Casperia työntelisi. Tai niin tein itseasiassa tässä yksi päivä kun menin lähikauppaan kaatosateessa Cassu ja vauveli mukana. Siitähän tämä selkäkipu oikein yltyi vielä enemmän kun niin raskas taakka oli työntää ja käännellä. Nyt sitten vaan mietinnässä suht edulliset ja HYVÄT kärryt jostain!!!!

Tänään taasen satanut aamusta asti ja ihan kiva oikeastaan pitää sisäpäivä. Yleensä kun menemme ulos siinä 9.30 puistoilemaan ja takaisin kotona 11.00 viimeistään. Ja sit kiirulla ruuat Cassun eteen ja vauvan syöttämiset ja vaipanvaihdot. Eli nyt ei ole kiirua missään vaiheessa =)

Nyt sitten vaan kovasti suunnittelemaan herkkuja ristiäispöytään ja mallan herkkuja olenkin käynyt jo kurkkimassa. Vieläkös sen voileipäkakunohjeen, helpon sellaisen löytäisin niin kalalle kuin lihallekin. Kun itse en ole koskaan moisia tehnyt mutta
haluisin kyllä =D

Ja vielä yksi juttu, yksi kerta tässä kun oli makkarista kuvia niin joku oli kysynyt päiväpeitosta. Niin se on ostettu oliskos Hobbyhallista ja on tupla untuva peitto vain =)


Oikein ihanaa torstaita kaikille Ja ihanaa syksyä myös. Pian se joulu sieltä tulee taas!!!! Ihanaa! Toivottavasti lahjoista ei tulee paniikkia!!!! =)

Sari

25 kommenttia:

  1. Voi miten ihana murunen sinulla onkaan! Tuli ihan ikävä omia jo aikuisia murujani, niin on elämä mennyt, että 4 polven vauvoja saan tämäntästä ihailla.
    Toivottavasti selkäsi pian paranee. pääset järjestämään murusesi ensimäistä suurta juhlaa.
    kaikkea hyvää arkeesi!

    VastaaPoista
  2. Ihana muru teillä, oijoi!

    Kurja juttu noiden vaunujen kanssa :/ Toivon parempaa onnea uusien kera ♥

    VastaaPoista
  3. Voi ihana murunen sielä! <3 Jännityksellä odotan mikä tulee nimeksi.

    Meillä olisi yhdet vaunut ylimääräisenä (yhhdistelmävaunut) ja todella kevyet työntää! Lähtisi edullisesti, jos kiinnostaa ja matkiksen kautta varmasti tulisi? Ilmoita jos kiinnostaa. :)

    Voimia arkeen ja toivotaan että selkä paranisi pian! <3

    VastaaPoista
  4. Minä teen voileipäkakut näin.
    Kinkkukakku:
    Siivutettu vaalea vuokaleipä, kostutus lihaliemikuutio neste, Kahteen täytteeseen hyvin ohuelti kurkkusalaattia ja kahteen kinkkutäyte johon tulee ruohosipuli tuorejuusto ja kinkkusiivuja sekaisin.
    Kalakakku:
    Siivutettu vaalea vuokaleipä, Kostutus kalaliemineste, kahteen väliin munavoi ja kahteen kalatäyte eli lämminsavulohta ja savulohi-piparjuuri tuorejuusto.
    Molempiin päälle creme-sulatejuusto sotku ja koristeet.
    Hyvin yksinkertaiset ainekset mutta kehuttuja kakkuja ovat olleet. Juuri kaksi viikkoa sitten oman nuorimmaisen ristiäisiin tein.
    Ainiin muuten olen piilolukija ja tuorein tulokkaanne on suloinen.

    VastaaPoista
  5. Ihana pikkuinen.. melkein haistaa vauvan tuoksun.. *nuuh*

    VastaaPoista
  6. ihania vauvahuuruja haistelemassa ja kaunista blogiasi ihastelemassa. :)
    mukavia ristiäisvalmisteluita sinne!
    Jään kuulolle :)

    VastaaPoista
  7. Onpas vauva kasvanut:-))
    Äkkiä se aika menee ja hups huomaat et vauva lähtee kouluun;-))
    Olipas harmi niiden vaunujen kanssa:-(

    Oikein mukavaa loppuviikkoa sinne koko poppoolle<3

    VastaaPoista
  8. Iltoja tai melkein öitä =D

    Kiitokset teille taas kaikille ja ihana kun jätätte kommenttia <3

    naana: kiitos tarjouksesta, mutta meille on kyllä tulossa jo ,mutta jos toimitus venähtää niin täytyy kyllä sitten miettiä , kun loputtomiin nyt en voi odotella. Pakko olis päästä jonnekin täältä kulkemaankin!

    Anonyymi =) Kiva kun kävit ohjetta laittamassa ja kysynkin heti noista että minkä verran olet kostutusta laittanut , entäs tarkoittaako tuo creme ranskankermaa? Vai jotain muuta? =) Juu kädestä pitäen sais opettaa niin ehkäpä sit onnistuisin =)

    Öitä kaikille =) Mä jo luulin että pikkuinen nukahti mutta PYH sieltä kuuluu jo ähkimistä ja itkua joten heippa!

    VastaaPoista
  9. Oi mikä ihana kullannuppu! <3

    VastaaPoista
  10. Cremellä tarkoitan sitä flora cremeä, mitä siis voi käyttää kerman sijasta kakuissa. Sellainen punavalkoinen purkki.
    Kostutusmäärää en tarkkaan osaa sanoa mutta kostutan ja pohjaan siis edellisenä iltana niin ei hirveästi tarvitse kostuttaa. Kokeilen aina sormella että pinta on hieman kostea mutta ei litimärkä. Aina minuakin jännittää että miten on kostutus onnistunut kun en tarkkoja mittoja käytä. Että siinäkin pitää harjoitella monet kerrat ennenkuin voi luottaa hyvään lopputulokseen.
    Olen muuten ne kostutusliemet jättänyt hitusen laimeammiksi koska kakku muuten on täytteineen ja se itse vuokaleipäkin jo aika suolaisia.
    Toivottavasti sait jotain selkoa kun en ole niin kovin hyvä selittämään.

    VastaaPoista
  11. Jaahas, kerran jo laitoin kommenttia mutta mihinkäs mahtoi hävitä!???

    Mutta siis mapela <3 kiitos!

    Anonyymiille myös suuri kiitos!!!! utelen vielä sen verta että mites tuo sulatejuusto....onko väliä mitä on vai käytätkö aina samaa?
    Kiitos vielä vastauksesta =)

    Sari

    VastaaPoista
  12. Käytän aina samaa. Muistaakseni se on se perinteinen siis nimeltään. Sellainen sininen paketti.
    Ja sitäkin kannattaa laittaa vähitellen pieneen creme määrään ja maistella välillä koska jos sitä laittaa kaiken kerralla voi tulla liian juustoinen. Mutta oman maun mukaan. Minulla se jää monesti hieman kokkareiseksi se juusto kun en jaksa tarpeeksi sotkea sitä. Viimeksi mies teki sen niin tuli tosi sileää.

    VastaaPoista
  13. Unohtui vielä että siis kannattaa käyttää sellaisia makuja mitä itsekin tykkää. Eli jos ette voi esimerkiksi sitä perinteistä sietää niin ei tietty sitä kannata käyttää vaan mistä ite tykkää.
    Minä vain olen niin kaavoihin kangistunut että kun kerran onnistuu niin mieluummin teen samalla tavalla uudestaankin. Olen aika arka kokeilee uusia juttuja.

    VastaaPoista
  14. Anonyymi : Kiitos suuresti, eiköhän tuo ole ihan hyvää =) JA isännys saa täälläkin osallstua kokkauksiin =)

    VastaaPoista
  15. Eipä kestä. Mielelläni auttelen. Kerrothan sitten onnistuiko...

    VastaaPoista
  16. Anonyymi =) kiva, kiva...tänään yritin jo dilläsilmällä katsella tuota Floran cremeä punavalkoista purkkia....mutta en löytänyt!!! Millainen se purkki on neliskanttinen vai pyöreä? =) a sitten vielä niin teitkö normi kokoiset voileipäkakut vai isommat? Ajattelin että mitenköhän paljon niitä tarttis olla? Vitsit olen hankala tapaus =D Mutta ilman muuta laittelen kuvia sitten kun on. Onneksi on 3 viikkoa vielä aikaa =)

    VastaaPoista
  17. Ihana söpönen pieni! Meidän vauva on kolme viikkoa vanhempi ja on kyllä paljon 'isomman' oloinen jo. Ne kasvaa niiin äkkiä...

    Kivaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
  18. Anteeksi, mun moka. Taitaa olla univelkaa täälläkin päin kun vähän väärin kirjoittelin. En osaa linkkiä laittaa mut se onkin nimeltään Flora vispikerma vähälaktoositon 2,5 dl. Sellainen neliskanttinen purkki. Anteeksi kovasti.
    Meidän voileipäkakkuvuoka on kokoa n. 30cm kertaa 17cm. Eli se taitaa olla sellainen pienempi vuokaleipä. Ainakin täälläpäin myydään myös isompia. Tein yhden kalakakun ja yhden kinkkukakun ja vieraita oli n.20.

    VastaaPoista
  19. Hanni , nuo pikkuisetkun kasvaa silmissä! Ensimmäiset vaatteetkin jo pieniä! =)

    Anonyymi, aaa, no nyt tiedän mistä kyse =) Ja hei syy varmasti minussa! Koskaan kun en ole tehnyt niin kaikki pitää suurinpiirtein kirjoittaa, alusta loppuun ja kuinka paljon mitäkin tulee jne...ennen kuin tajuan =D

    Jaahas, pihvien paistosta pääsin hiukan pois kun isännys tuli jatkamaan...ONNEKSI! Joten nyt pyykit kuivaa!!!! Välistä tuntuu että sekin on mahdottomuus kun vauva hereillä ja selkä kenkkuilee. Mutta nyt toistaiseksi nukkuu joten mars yläkertaan....

    Sari

    VastaaPoista
  20. oi kuinka suloinen pienokainen,nautihan vauvan-tuoksuisesta arjesta!siitä se selkäkin alkaa pikkuhiljaa vetreytymään,usko pois...itselläni iskias-vaivat ovat helpottaneet vasta nyt,6kk synnytyksen jälkeen...

    VastaaPoista
  21. Onnittelut uudesta perheenjäsenestä.

    Kiitos blogistasi ja käyhän poimimassa blogi-tunnustuksesi Willa Tammiston sivulta.

    VastaaPoista
  22. Onnea ihanasta vauvasta! Upea löytö tämä sinun blogisi! T. Uusi lukija

    VastaaPoista
  23. Onnea ja siunausta suloisen pikkuisenne johdosta!

    VastaaPoista
  24. Voi miten suloinen hän onkaan.Sinulle olisi haastetta blogissani :)

    VastaaPoista
  25. Suloinen pikkuinen <3 Kasvaa hienosti! Ristiäisvalmistelut taitavat olla kovassa vauhdissa jo =o)
    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista