keskiviikko 12. tammikuuta 2011

no niin...olohuone/makkari vaihteeksi näin =)






Eli tässä kuvaa miltä näyttää tällä hetkellä olkkarissa. Sänky on 120cm leveä ja juuri leveämpää ei voisikaan olla. Mutta vielä ainakaan ei tilaa tarvitse olla yhtään enempään. Voi olla että sitä on jo niin tottunut ahtaaseen asumiseen että ei tunnu missään ahtaus enään.=)

Tavarat vaihtelee paikkaansa vähän väliä siivouksen yhteydessä ja taas tuntuu kivalta =) Jotain uutta kaipaisin taas vaihteeksi, mutta uskoisin että ihan tekstiileillä onnistuisi kyllä =D Tiedä sitten =)

Lunta alkoi tulemaan mielin määrin taas lisää ja loppu viikkoa kohdin jopa pakastumaan taas =/ Lumesta ei niin väliä kunhan ei hirmu kylmää tulisi.

Arjen askareisiin....pyykkikone neljättä kertaa päällä tänään! No eilen kun pesin sohvanpäälliset ja torkkupeitot niin meni kolme koneellista jo niihin niin huomaa että tänään saa pestä pyykkiä enemmän. No nyt kori tyhjä ainakin hetken eli saapi sen osalta hengähtää vähäksi aikaa. Ala ja yläkerta siivottu ja alakerran vessa siivottu. Tänään on myös kaksi vaatekaappia siivottu. Aamupäivä ruoka oli jauhellihakastiketta ja makaroonia ja iltapäivä ruuaksi kanakastiketta kera riisin.

Nyt jatkamaan touhuja, oikein suuri kiitos lukijoille ja viestin jättäneille <3 br="">
Sari

26 kommenttia:

  1. Joku on ahkerana sielä - tulepas tännekin ahkeroimaan. ;)

    VastaaPoista
  2. Tykkään! :) Kunpa itelläki ois energiaa vaihtaa olkkarissa järjestystä. Ahtaasti asutaan täälläkin, mutta tottunu en siihen vielä oo :D

    VastaaPoista
  3. Sinähän oot ollut ahkerana! Mulla kans jatkuva muutos menossa olkkarissa ja silti tuntuu ettei mikään istu mihinkään :/ Mukavaa keskiviikkopäivää perheellenne :)

    VastaaPoista
  4. Sopu sijaa antaa =D Mäkin tuossa aamulla mietiskelin, että voiskohan olohuoneessa vaihtaa järjestystä, kun on kalut olleet lähestulkoon samoilla paikoilla 3 vuotta? =D

    VastaaPoista
  5. Hyvältä ja kodikkaalta näyttää :) Sopu sijaa antaa! Tulee meille vielä sekin aika, että on tilaa ja ehkäpä jopa ikävä näitä ahtaita aikoja ;)
    Mukavaa keskiviikkoa!

    VastaaPoista
  6. Näyttää ihanalta, itse en edes tykkäisi asua liian avarassa/tilavassa...Niitä tavaroita vaan pitää olla ympärillä, että tuntuu kodilta:)

    VastaaPoista
  7. Kaunista, osaat niin hyvin sisustaa ettei näytä yhtään ahtaalle. :)

    VastaaPoista
  8. Niin ihanan lämmin tunnelma <3 Meillä asustellaan ahtaasti ja lähiaikoina me vanhukset muutetaan olohuoneeseen sänkyinemme...Taapero saa sitten oman huoneen.
    Sinun kotisi näyttää viihtyisältä!

    VastaaPoista
  9. Kirjoitit ahtaasti asumisesta, -kuvissa se ei ainakaan näy!
    Todella kauniisti olet osanut sisustaa!

    VastaaPoista
  10. Ooh, ootpas ollut ahkera tänään!

    Tiedätkö, nyt vasta näistä kuvista hoksasin, että teillä on siis olkkari + makkari samassa! Wow. Ja toisaalla blogistaniassa hämmästelin erään kirjoittajan kommenttia, jonka mukaan 30 neliön olkkari on hänen mielestään pieni... Taitaa aika harvassa kodissa olla edes sen kokoista olkkaria.

    Kivaa viikkoa! Kohta se kevätaurinko jo tulee esiin.

    VastaaPoista
  11. Kaunista teillä on, niin kuin aina!:)
    En ole ennen huomannut ihanaa valkoista telkkaria, wow!!

    VastaaPoista
  12. Oikein kivalta ja valoisalta näyttää kotinne. Ihania huonekaluja :)

    VastaaPoista
  13. Näyttää ihan erinlaiselta verrattuna entiseen sänky ikkunan alla järjestykseen!! Olen joka kerran tykännyt teijän makuuhuone/olohuone yhdistelmästä!
    Mäkin olen miettinyt tätä tila juttua, kun muutettiin tähän muksuja oli viisi ja kolme synty täällä+ miehen kaksi lasta oli lähes kaikki vapaat meillä, hyvin mahuttiin vaikka olisi ollut vieraitakin. Enään ei ole kotona kun kolme nuorinta muksuista ja silti jos tulee vieraita enempi kun kaksi henkeä on jo tilan ahtaus???
    No ennen kuin huomaankaan tässä kököttää yksi vaari ja yksi mummu ja kas kun on tilaa... no ei sekään haittaa jos sängyn ennen nukkumaan menoa löytää=o)
    Mummu-Ruusunen

    VastaaPoista
  14. Nätti olohuone ja ihana valkoinen telkkari :) sitä harvemmin näkee!

    VastaaPoista
  15. Jotenkin ihanasti sulautuu tuo sänky tuonne olohuoneeseen :>.

    VastaaPoista
  16. Ihania kuvia!!! Tosi kauniisti sisustat; ihan kade olen, kun ei omat taidot/innostus riitä saamaan aikaan noin kaunista.

    VastaaPoista
  17. Tulin kyläilemään ja niin ihana koti sulla!! Ihania romanttisia huonekaluja ja esineitä, kodikasta ja ihanaa!! Tykkään kovasti! :)

    VastaaPoista
  18. Blogistani löytyisi tunnustus kauniille blogillesi...

    VastaaPoista
  19. The room is amazing, you've made it so wonderful! Wit the style in mind you would probably enjoy the enamel signs that can be found at www.emalikyltit.com. They are wonderful as well!

    VastaaPoista
  20. Voi kiitokset ihanuuksille taas <3
    Olette kyllä niin päivän piristyksiä <3

    Kaikki yhtä tärkeitä <3

    Vaahteramäen Emäntä....en löytänyt sitä tunnustusta mutta suuri kiitos <3

    Anni: Haasteellista mulle tuo englannin kieli =D Kun en osaa kuin sanan sieltä täältä=) Mutta suuri kiitos <3 Kävin kurkkimassa ihania emalisia kylttejä =)

    Laiskottaa, väsyttää....just jaksan normi siivoukset....jotain uutta haluisin....verhoja havittelisin...näen ne silmissä jo ,mutta en tiedä myydäänköhän niitä missääm vastaavia....voi kun osaisi ommella ja olisi ompelukone=)

    Koitan pian päivitää blogia ystävät rakkaat....=) Pitkältä tämä talvi tuntuu!

    Haleja <3 Sari

    VastaaPoista
  21. Blogissani on jotain sinulle:) Käyppä kurkkaamassa!
    Hyvää sunnuntai-illan jatkoa!

    VastaaPoista
  22. Blokissani odottaa sinua jotain
    Mummu-Ruusunen

    VastaaPoista
  23. Aivan ihana järjestys ja muutenkin todella kaunista teillä <3
    Ihanan valoisaa.. ja kodikasta:)

    Mukavaa alkavaa viikkoa <3

    VastaaPoista
  24. Selailin blogeja ja löysin sinunkin sivusi. Ihanan näköistä teillä! Olen kovasti etsinyt valkoista tv-tasoa ja huomasin teidän tason. Hieno!! Mistä olette noin hienon hankkineet? :D Aurinkoista loppuviikkoa sinne!

    VastaaPoista
  25. Onpas kaunis koti !!! <3
    Blogiin törmäsin, kun etsin ideaa sängystä olohuoneessa. Mainioita ideoita pullollaan.

    VastaaPoista